МОЛЯ ИЗЧАКАЙТЕ, СТРАНИЦАТА СЕ ЗАРЕЖДА

+359 82 819 911; kocruse@abv.bg; info@kocruse.comгр. Русеул. Независимост 2

Начало на проект INTERACT-EUROPE 100

19.02.2024
INTERACT-EUROPE_Kick_off_event_promo_photo_selection.png

Начало на проект INTERACT-EUROPE 100


На 8 и 9 февруари консорциумът от партньори, ръководен от Европейската организация за борба с рака (ECO) стартира втората фаза на съфинансирания от ЕС проект за програма за междуспециалностно обучение в сферата на онкологията (Inter-Specialty Cancer Training Programme). КОЦ Русе взе участие в началната среща, както и в дискусиите, свързани с предстоящите инициативи и дейности по проект INTERACT-EUROPE 100.

Встъпителното събитие послужи не само за демонстриране на целите и въздействието на проекта, но и за събиране на прозрения, съвети и приоритети на заинтересованите страни за това какво междуспециалностно обучение искат за техните собствени екипи за борба с рака. Като се има предвид основната концепция на проекта за включване на 100 онкологични центъра от цяла Европа, техният принос беше от решаващо значение.

Гостите на провелата се в Барселона конференция имаха шанс да дискутират както с партньори по проекта, длъжностни лица, политици от Европейската комисия и представители на пациенти, преминали през предизвикателствата на онкологичното лечение. Участниците развиваха тази нова концепция на обучението в онкологията, бидейки ангажирани в:

– 8 февруари: Вечерен прием в регионалното представителство на Европейската комисия в Барселона, с информационни разговори, последвани от вечеря и работа в мрежа с политически фигури, представители на онкологични центрове, членове на консорциума и ръководството на проекта.

– 9 февруари: Начално събитие в Педиатричната болница за ракови заболявания Sant Joan de Deu (HSJD), включително представяне на проекта INTERACT-EUROPE 100 и събиране на обратна връзка в свободен обмен с директори на онкологични центрове и членове на консорциума .

Участниците имаха пряко въздействие върху бъдещето на тази иновативна програма за обучение. В следващите месеци предстои активна работа по картографиране на текущите форми на обучение, както и изготвяне на дизайна на обучителните модули на междуспециалностната програма.ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

РАБОТНО ВРЕМЕ


ПОНЕДЕЛНИК
7:30ч – 14:30ч
ВТОРНИК
7:30ч – 14:30ч
СРЯДА
7:30ч – 14:30ч
ЧЕТВЪРТЪК
7:30ч – 14:30ч
ПЕТЪК
7:30ч – 14:30ч

ОЩЕ КОНТАКТИ

Открийте ни тук


ОБАДЕТЕ СЕ

+359 82 819 911


EMAIL

kocruse@abv.bg


ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

Моля, питайте на регистратура за свободни часове.
Комплексен Онкологичен Център Русе ЕООД

Комплексен Онкологичен Център Русе ЕООД

В случай на нужда от спешна медицинска помощ, моля, обадете се незабавно или елате в нашия център!

082 819911


Политика – лични данни


Телефон: 082 819911
Комплексен Онкологичен Център Русе ЕООД | 2020 Всички права запазени ©

WebDesign by VVM DesignКомплексен Онкологичен Център Русе ЕООД | 2020 Всички права запазени© WebDesign by VVM Design