МОЛЯ ИЗЧАКАЙТЕ, СТРАНИЦАТА СЕ ЗАРЕЖДА

+359 82 819 911; +359 82 834 339kocruse@abv.bg; info@kocruse.comгр. Русеул. Независимост 2

Прожектират филма „Истинските супер герои“ в Русе

21.11.2022 0
Super_Heroes_bg_poster-1200x1698.png

На 23 ноември /сряда/, от 10:30 часа, в конферентната зала на хотел „Ана Палас“ в Русе ще бъде прожектиран документалният филм „Истинските супер герои“. Специални гости на събитието ще бъдат управителят на Компелксния онкологичен център в града д-р Камен Кожухаров и Елена Лазарова, психолог в лечебното заведение.

Продукцията повдига един от най-големите проблеми в нашето общество, свързан с борбата на хората с онкологични заболявания. Той проследява борбата на хора, успешно победили болестта и пресъздава емоционалните, психически и физически състояния на хора от различни националности, с различни професии и на различна възраст, чиято диагноза „рак“ преобръща живота им, но се фокусира върху това, че човек не трябва да губи вяра и надежда.

Срещата е насочена към пациентите с онкологични заболявания и техните близки като целта е те да бъдат подпомогнати да намерят положително решение и път за себе си.

В дискусията след филма, като презентатор, ще се включи и главното действащо лице от филма Бианка Илич – борбена и позитивна жена, която лично ще може да сподели своя опит.

Кампанията включва пет безплатни прожекции и провеждане на дискусии с представители на целевата група от болници/диспансери/ комплексни онкологични центрове в София, Пловдив, Панагюрище, Русе и Стара Загора. Цялото събитие ще е с продължителност до 2ч.

ОЧАКВАМЕ ВИ!
За повече информация: 0878 76 64 51
Симона Георгиева

 Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *
Комплексен Онкологичен Център Русе ЕООД

Комплексен Онкологичен Център Русе ЕООД

В случай на нужда от спешна медицинска помощ, моля, обадете се незабавно или елате в нашия център!

082 819911


Политика – лични данни


Телефон: 082 819911
Комплексен Онкологичен Център Русе ЕООД | 2020 Всички права запазени ©

WebDesign by VVM DesignКомплексен Онкологичен Център Русе ЕООД | 2020 Всички права запазени© WebDesign by VVM Design