МОЛЯ ИЗЧАКАЙТЕ, СТРАНИЦАТА СЕ ЗАРЕЖДА

+359 82 819 911; +359 82 834 339kocruse@abv.bg; info@kocruse.comгр. Русеул. Независимост 2

Лицата на КОЦ – Русе

Разликата между големите успехи и посредствените постижения е в приятелството и в големите отбори. Никой в историята не е постигнал нищо важно само по себе си. Постиженията на всички цивилизации са постигнати като група, а не от един човек. Лидерът е важен, но без екипа нищо.Кои са специалистите, които се грижат за нас?

Що за хора са лекарите и сестрите, които воюват с болестите, за да оцелеем ние?

Затова решихме да стартираме инициативата „Лицата на КОЦ – Русе“, не само за да повдигнем завесата на пациентското любопитство. А преди всичко да покажем, че зад всеки работещ в диспансера, стоят години учене, труд и всеотдайност.

Медиците и медицинският персонал се изграждат като специалисти и експерти в дадената област с десетилетия. Още от тийнейджърските си години тези хора са започнали с ученето – първоначално по биология и химия, а после като студенти по медицина, и с цели научни области. Стотици безсънни нощи над учебниците, неимоверен труд и упоритост стоят в основата на техните постижения. Затова е важно да ги уважаваме – не само заради хуманния им избор на професионално развитие, а и заради факта, че те всеки ден изтръгват от лапите на смъртта някоя човешка душа.

Запознайте се с нашите колеги!

Зад всяка успешна организация стоят неговите още по-успешни хора!
лицата на КОЦ

КОНТАКТИ

Открийте ни тук


ОБАДЕТЕ СЕ

+359 82 819 911


EMAIL

kocruse@abv.bg


ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

Моля, питайте на регистратура за свободни часове.


Биляна Корабова - Лъчелечение

Отделение по Лъчелечение

Д-р Биляна Корабова


ВИЖТЕ ОЩЕ

Кремена Петрова

Отделение по Лъчелечение

Кремена Петрова


ВИЖТЕ ОЩЕ


ВАШЕТО ПРИЗНАНИЕ

Пациентите за нас

Най-голямото удовлетворение от работата ни е вашето признание…


С изключителна благодарност и обич към екипа на хирургичния блок… След дългогодишно лечение и опити да се възстановя с тжта овнжт ванжто атжо внжчемн мвнжеи мвж.  С изключителна благодарност и обич към екипа на хирургичния блок… След дългогодишно лечение и опити да се възстановя с тжта овнжт ванжто атжо внжчемн мвнжеи мвж.


Иван Иванов
РУСЕС изключителна благодарност и обич към екипа на хирургичния блок… След дългогодишно лечение и опити да се възстановя с тжта овнжт ванжто атжо внжчемн мвнжеи мвж.  С изключителна благодарност и обич към екипа на хирургичния блок… След дългогодишно лечение и опити да се възстановя с тжта овнжт ванжто атжо внжчемн мвнжеи мвж.


Стоянкя Добрева
СИЛИСТРАС изключителна благодарност и обич към екипа на хирургичния блок… След дългогодишно лечение и опити да се възстановя с тжта овнжт ванжто атжо внжчемн мвнжеи мвж.  С изключителна благодарност и обич към екипа на хирургичния блок… След дългогодишно лечение и опити да се възстановя с тжта овнжт ванжто атжо внжчемн мвнжеи мвж.


Веселин Маринов
СОФИЯ
Комплексен Онкологичен Център Русе ЕООД

Комплексен Онкологичен Център Русе ЕООД

В случай на нужда от спешна медицинска помощ, моля, обадете се незабавно или елате в нашия център!

082 819911


Политика – лични данни


Телефон: 082 819911
Комплексен Онкологичен Център Русе ЕООД | 2020 Всички права запазени ©

WebDesign by VVM DesignКомплексен Онкологичен Център Русе ЕООД | 2020 Всички права запазени© WebDesign by VVM Design